[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kabuğu özenle soyulmuş domateslerin içine kırmızı soğan, maydanoz ve özel baharatların eklenerek, satırla incelttiğimiz ve ezme haline getirdiğimiz salatamızı zeytinyağı ve Hatay yöresinden temin ettiğimiz nar ekşisi ile taçlandırarak servis ediyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kabukları özenle soyulmuş domatesleri ince ince doğrayıp kırmızı soğan, maydanoz ve özel baharatları ekleyerek üzerine ceviz, zeytinyağı ve Hatay yöresinden temin ettiğimiz nar ekşisi ile siz değerli misafirlerimize servis ediyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kuzu kulağı, nane, reyhan, fesleğen, roka ve maydanoz ile kırmızı soğanı söğüş şeklinde doğrayarak özel baharatlarla harmanlayarak zeytinyağı ve nar ekşisi ile servis ettiğimiz Umut Ocakbaşı’ na özel salatamızı tatmak için sizleri bekliyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Meşe odunu kömüründe közlenen patlıcan ve kapya biberler zeytinyağı nar ekşisi ve özel baharatlarla servis edilmektedir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Meşe odunu kömüründe ağır ağır pişirdiğimiz arpacık soğan ve sarımsaklarımızı üzerine taze çektiğimiz baharatlar ve Hatay yöresinden özel getirttiğimiz nar ekşisi ve tereyağı ile harmanlayarak sıcak güveçte servis ettiğimiz lezzetimiz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tavuk pirzolasından kemiksiz ve derisiz olarak hazırladığımız etlerimizi acısız biber salçası, taze çekilmiş baharatlar, sarımsak ve yoğurt ile terbiye edilmiş şekilde servis etmekteyiz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Özenle seçilen yaprak kanat etlerimizi acısız biber salçası, Çeşitli baharatlar, Yoğurt ve sarımsakla sosladığımız özel lezzetimizi gurme misafirlerimize sunuyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Günlük kesim olarak temin ettiğimiz kuzu ciğerini taze çekilmiş baharatlarla pişirerek müşterimize sunmaktayız.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Etin karski bölümünden çıkan özel iki parça eti 250 gramlık porsiyonlar halinde taze çekilmiş baharatlarla damağınızda enfes bir lezzet bırakmak üzere pişirerek servis ediyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Balıkesir yöresine ait kıvırcık erkek kuzu budundan elde ettiğimiz sinirsiz ve iç yağları ayrılarak hazırlanmış yağsız kıymaya bir miktar kuyruk yağı eklenip zırhla çekilerek kapya biber, sarımsak soğan, maydanoz ve taze çekilmiş baharatlarla birlikte servis edilir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...