[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zırhla çekilmiş kıymamıza kaya tuzu ekleyip Domates ve kıymayı şişe dizerek kısık ateşle terleme yöntemiyle özel olarak pişirdiğimiz kebabımıza eşlik eden lavaş ve biber ile servis ediyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Balıkesir yöresine ait erkek kuzunun arka budundan çıkan özel iki parça et öncelikle az pişirilip daha sonrasında tereyağı ve soya sosu eşliğinde kızgın ateşte pişirmeyi sonlandırıp taze çekilmiş baharatlarla servis edilmektedir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Özenle seçtiğimiz erkek kıvırcık kuzu etleri ile taze çekilmiş baharatlar ve dağ kekiği ile servis ettiğimiz pirzolalarımız gurme damakların tatması için diğer ürünlerimizde olduğu gibi özenle hazırlıyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Balıkesir kuzusunun arka budundan az sayıda elde edilebilen tranç kısmını alıp tamamen yağsız ve sinirsiz olarak bir gün önceden sarımsak ve özel soslarla bekletilen etlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bir gün önceden sütte ve özel sosunda terbiyede bekletilen çöp şişlerimiz taze çekilmiş baharatlarımız ile servis edilmektedir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kıvırcık erkek kuzunun arka but kısmından sinirsiz ve iç yağları ayrılmış eti zırhla çekilerek hazırlanır. Bir miktar kuyruk yağı ve birtakım taze çekilmiş baharatlar katılarak kebap sever müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...